Welkom bij Trappen Smet

1

Trappen

Hieronder een selectie uit ons aanbod van trappen.

Voor u per stijl ondergebracht.

Deuren

Hieronder een selectie uit ons aanbod van binnendeuren.

Voor u per stijl ondergebracht.

 

Met Trappen Smet elegant naar hogerop
Trappen maken is een vak apart. Niet alleen moet de trap een zijn met de ruimte waarin hij geplaatst wordt, ook moet hij makkelijk begaanbaar zijn. Bij het plaatsten van een nieuwe trap bepalen de 'optrede' en de 'aantrede' de hoogte van de stap en hoeveel centimeters diepte er is om de voet op te plaatsten. Een trap op maat, dus met het ideale hellingspercentage, wordt berekend naar de ratio van deze 2 maten. Breng voor meer informatie een bezoek aan onze toonzaal en kijk naar wat er in uw woning mogelijk is op gebied van trappen.

Trappenmakerij Smet verstaat zijn vak
Steeds meer woningen worden volgens standaard normen gebouwd en hier kan dan ook direct een kant en klare trap in geplaatst worden. In de vrije sectorbouw is het echter mogelijk om te spelen met de ruimte en in de woning één of meerdere eyecatchers aan te brengen. Dit kan zijn door een vernuftig uitgewerkte trapopgang met overloop en balustrades of juist door, als er meerdere opgangen in een woning zijn, de stijl van de trappen en deuren op elkaar af te stemmen. Trappen Smet heeft, in zijn collectie trappen en deuren, stijlen die zich uitermate goed voor combinatie lenen. Denk hierbij aan Hedendaagse-, Rustieke en de Cottage of Design en Moderne trappen. Ook vervaardigen wij trappen en trapleuningen in verschillende materialen zoals Inox, metaal, glashout, beuk, eik, rubberwood of een combinatie van meerdere materialen. Onze trapopgangen en deuren worden altijd in overleg en volledig gepersonaliseerd op maat geleverd en geplaatst.

Trappen te koop in alle soorten en maten
Trappen Smet biedt alle soorten trappen te koop aan die u zich maar kunt bedenken. Wij leveren aan zowel particulieren, groothandels als schrijnwerkers tegen eerlijke tarieven. Er wordt gewerkt met een grote variatie aan materialen zoals inox, smeedijzer, hout, metaal en glas. De sterke kant van onze trappenmakers is de nauwkeurigheid waarmee gewerkt wordt en de veelzijdigheid van de grondstoffen. Een trapopgang van Trappen Smet is, buiten dat het een functionele weg naar boven is, een sieraad voor uw huis en u zult geen moment spijt hebben van uw aankoop. Buitentrappen, binnentrappen, zoldertrappen, keldertrappenopen trappen, zwevende trappen, spiltrappen, rechte trappen, een Z-vorm of L-vorm, u wenst en onze trappenmakerij heeft voor u altijd de juiste trap te koop voor een juiste prijs.