Design Uw Houten trap maken? Trappenmaker Smet levert werk van hoog niveau!

Een trap die er wezen mag

Kwamen we design trappen vroeger vooral in de huizen van de hogere middenstand en de rijken tegen, tegenwoordig hebben ook trappen in kleinere woningen steeds meer esthetische waarde. Inmiddels zijn we ons ervan bewust dat de verbinding met een andere etage niet alleen functioneel is, maar dat dit ook een verrijking voor het interieur mag zijn. Trappen Smet is gespecialiseerd in trappen en deuren op maat voor zowel particulieren als het bedrijfsleven.

Een nieuwe design trap

Trappen Smet heeft door zijn jarenlange ervaring op het gebied van trappen en deuren en het vervaardigen van trappen en deuren een gedegen kennis opgedaan op het gebied van design trappen. Om van een trap een echte eyecatcher te maken, heeft u geen grote vestibule of hal nodig. Zelfs doorsnee eenvoudige trappen kunnen een design trap worden met speelse of kunstzinnige elementen aan leuningen en balustraden. Denk hierbij aan smeedwerk of creaties van roestvrij staal en/of glas.

Een design trap hoeft niet perse futuristisch te zijn, maar is ook goed mogelijk met stijlvolle houten treden en boorden ingelegd met glas, staal of een lichtspel van verborgen led verlichting. Een verlichte spil, leuning of licht in de treden zorgen voor een uniek samenspel van licht en schaduw op uw trap. Met deze en vergelijkbare details maakt Trappen Smet van elke trap een lust voor het oog.

Een trap als geen ander

Een trap op maat, speciaal afgestemd op uw interieur en passend bij de stijl van uw woning; de tekenaars van Trappen Smet ontwerpen samen met u uw ultieme design trap zoals er geen tweede is. Kom naar de toonzaal van Trappen Smet in Zulte en laat u adviseren door een van onze specialisten. Wanneer u van tevoren telefonisch een afspraak maakt, wordt u direct geholpen.

Heeft u reeds een bouwplan en wenst u een offerte op maat?
Offerte aanvragen

Kom ideeën opdoen in onze showroom

In onze showroom hebben wij verschillende trapconstructies staan, zodat u goed kunt zien hoe de trap eruit komt te zien in uw woning.
Denkt u hierbij aan strak design, hout gecombineerd met een glazen of metalen leuning, of eerder een volledige houten trap voor een landelijke of klassieke stijl, alle mogelijkheden zijn in onze showroom te bezichtigen.
Breng ons een bezoek, je kan alle trappen uittesten alsof het de uwe zou zijn.

U kan onze showroom steeds vrijblijvend bezoeken. Maar voor een vlotte bediening, is het aangewezen om vooraf even een afspraak te maken.

Openingsuren showroom

Ma - Don | 8.00 tot 12.00 - 13.30 tot 18.00
Vrij | 8.00 tot 12.00 - 13.30 tot 17.00
Za | 9.00 tot 13.00

Of bel ons op+32 56 61 34 39