Uw trap maken? Trappenmaker Smet levert werk van hoog niveau!

Een huis dat volledig op uw smaak is afgestemd? Daarbij horen persoonlijke toetsen. Uw trap maken zoals u die in uw dromen ziet: dat is hét doel van het Trappen Smet-team. En daarin slagen we áltijd: kijk maar naar onze realisaties. Van een spiltrap in hout over smeden trappen tot zwevende trappen maken … Wij zijn in alle trapsoorten thuis.

Trap maken = blikvanger in uw huis introduceren

Een trap maken is zoveel meer dan functionaliteit. Maak van uw treden een stairway to heaven en laat ze schitteren in de ruimte:

  • vol grandeur in prachtig smeedwerk
  • hip en licht met een moderne zwevende trap
  • landelijk in de nostalgische cottagestijl
  • barok met een mooie klassieke trap
  • in L- of Z-vorm
  • recht of draaiend

Geen vraag is ons te veel. Integendeel, want wij maken uw smeedijzeren of houten trappen op maat. En passen ze met zorg en oog voor detail in uw ruimte in. Klaar om te imponeren!

Uw trap maken: puike prijs-kwaliteitsverhouding

Wat een trap plaatsen kost? Prijs-kwaliteitsverhouding is het stokpaardje van trappenmaker Smet. Wij bieden u trappen in kwalitatieve duurzame materialen en garanderen u een veilig design en afgemeten plaatsing. Perfect in uw leefruimtes ingepast tegen zachte prijzen. Een nieuwe trap maken komt bij ons zelfs vaak goedkoper uit dan een oude trap renoveren. Twijfelt u nog? Spring gerust binnen in onze toonzaal. Onze medewerkers tonen u graag de laatste nieuwe trends. En lichten onze tarieven toe.

Trappen van de bovenste plank? Daarvoor moet u bij Trappen Smet zijn! De top der trappenmakers!

Heeft u reeds een bouwplan en wenst u een offerte op maat?
Offerte aanvragen

Kom ideeën opdoen in onze showroom

In onze showroom hebben wij verschillende trapconstructies staan, zodat u goed kunt zien hoe de trap eruit komt te zien in uw woning.
Denkt u hierbij aan strak design, hout gecombineerd met een glazen of metalen leuning, of eerder een volledige houten trap voor een landelijke of klassieke stijl, alle mogelijkheden zijn in onze showroom te bezichtigen.
Breng ons een bezoek, je kan alle trappen uittesten alsof het de uwe zou zijn.

U kan onze showroom steeds vrijblijvend bezoeken. Maar voor een vlotte bediening, is het aangewezen om vooraf even een afspraak te maken.

Openingsuren showroom

Ma - Don | 8.00 tot 12.00 - 13.30 tot 18.00
Vrij | 8.00 tot 12.00 - 13.30 tot 17.00
Za | 9.00 tot 13.00

Maak uw afspraak
Of bel ons op+32 56 61 34 39