Binnendeuren die mogen worden gezien: Trappen Smet

Een interieur dat picture perfect is? Dat kan niet zonder beeldige binnendeuren op maat! Want een deur die volledig bij de stijl van de ruimte past, maakt het plaatje af. Ziet u het liefst deuren met glas? Of eerder deuren in landelijke stijl? Trappen Smet vervaardigt voor u de deuren die u in gedachten hebt – tegen zachte prijzen!.

Binnendeuren in diverse materialen

Kiest u voor houten binnendeuren? Bij Trappen Smet hebt u de keuze uit drie materialen: fineerhout, massief hout of MDF (geperste houtsnippers). Per materiaaltype bieden wij u diverse afwerkingen. Van sobere ingetogen designs tot extravagante luxueuze uitvoeringen: wij werken al uw binnendeuren (dubbel of enkel) met evenveel zorg af.

Ook voor binnendeuren met glas doet u een beroep op ons. U rekent op beglazing en omkadering van de hoogste kwaliteit. Voor dat lichte moderne gevoel in uw woonst of bedrijf.

Binnendeuren: vlotte productie en plaatsing

Bestelt u uw deuren bij ons? Dan garanderen wij u een spoedige productie én plaatsing. Zo raken uw ruimtes in een mum van tijd af. En geniet u snel van uw volledig afgewerkte stek.

Binnendeuren waaraan u uw broek niet zult scheuren

Extra troef van onze binnendeuren? U bestelt ze tegen zachte prijzen. En dat voor kwalitatieve duurzame materialen en doordacht design. Benieuwd naar meer? Spring dan binnen in onze toonzaal in Zulte. Wij verwelkomen u met open armen en loodsen u met plezier door ons aanbod.

Binnendeuren die uw interieur perfect aanvullen? Snel naar Trappen Smet.

Heeft u reeds een bouwplan en wenst u een offerte op maat?
Offerte aanvragen

Kom ideeën opdoen in onze showroom

In onze showroom hebben wij verschillende trapconstructies staan, zodat u goed kunt zien hoe de trap eruit komt te zien in uw woning.
Denkt u hierbij aan strak design, hout gecombineerd met een glazen of metalen leuning, of eerder een volledige houten trap voor een landelijke of klassieke stijl, alle mogelijkheden zijn in onze showroom te bezichtigen.
Breng ons een bezoek, je kan alle trappen uittesten alsof het de uwe zou zijn.

U kan onze showroom steeds vrijblijvend bezoeken. Maar voor een vlotte bediening, is het aangewezen om vooraf even een afspraak te maken.

Openingsuren showroom

Ma - Don | 8.00 tot 12.00 - 13.30 tot 18.00
Vrij | 8.00 tot 12.00 - 13.30 tot 17.00
Za | 9.00 tot 13.00

Of bel ons op+32 56 61 34 39