Uw Houten trap maken? Trappenmaker Smet levert werk van hoog niveau!

Een huis dat volledig op uw smaak is afgestemd? Daarbij horen persoonlijke toetsen. Uw houten trap maken zoals u die in uw dromen ziet: dat is hét doel van het Trappen Smet-team. En daarin slagen we áltijd: kijk maar naar onze realisaties. Van een spiltrap in hout over smeden trappen tot zwevende trappen maken … Wij zijn in alle trapsoorten thuis.

Houten trap maken = blikvanger in uw huis introduceren

Een houten trap maken is zoveel meer dan functionaliteit. Maak van uw treden een stairway to heaven en laat ze schitteren in de ruimte:

  • vol grandeur in prachtig smeedwerk
  • hip en licht met een moderne zwevende trap
  • landelijk in de nostalgische cottagestijl
  • barok met een mooie klassieke trap
  • in L- of Z-vorm
  • recht of draaiend

Geen vraag is ons te veel. Integendeel, want wij maken uw smeedijzeren of houten trappen op maat. En passen ze met zorg en oog voor detail in uw ruimte in. Klaar om te imponeren!

Uw houten trap maken: puike prijs-kwaliteitsverhouding

Wat een houten trap plaatsen kost? Prijs-kwaliteitsverhouding is het stokpaardje van trappenmaker Smet. Wij bieden u houten trappen in kwalitatieve duurzame materialen en garanderen u een veilig design en afgemeten plaatsing. Perfect in uw leefruimtes ingepast tegen zachte prijzen. Een nieuwe houten trap maken komt bij ons zelfs vaak goedkoper uit dan een oude trap renoveren. Twijfelt u nog? Spring gerust binnen in onze toonzaal. Onze medewerkers tonen u graag de laatste nieuwe trends. En lichten onze tarieven toe.

Een houten trap van de bovenste plank? Daarvoor moet u bij Trappen Smet zijn! De top der trappenmakers!

Heeft u reeds een bouwplan en wenst u een offerte op maat?
Offerte aanvragen

Kom ideeën opdoen in onze showroom

100tal houten trappen en deuren in onze showroom

In onze showroom hebben wij verschillende houten trappen en deuren staan. Op deze manier kan u goed zien hoe de houten trap eruit zal zien in uw woning.

In de showroom kunnen we u onze standaard trappen tonen, maar ook houten trappen op maat voorstellen. Een houten trap op maat is interessant wanneer er een kwartdraai in zit of een volledige draai. Houten trappen zijn niet de goedkoopste keuze, maar hout is vlot bewerkbaar en het lichte gewicht zorgt ervoor dat het plaatsen toch nog gunstig zal uitvallen.
Alle mogelijke stijlen van houten trappen en deuren kan u ontdekken in onze showroom. Denkt u hierbij aan strak design, hout gecombineerd met een glazen of metalen leuning, of eerder een volle houten trap voor een landelijke of klassieke stijl, alle mogelijkheden zijn in onze showroom te bezichtigen. Breng ons een bezoek, je kan alle trappen uittesten.

U kan onze showroom steeds vrijblijvend bezoeken. Maar voor een vlotte bediening, is het aangewezen om vooraf even een afspraak te maken.

Openingsuren showroom

Ma - Don | 8.00 tot 12.00 - 13.30 tot 18.00
Vrij | 8.00 tot 12.00 - 13.30 tot 17.00
Za | 9.00 tot 13.00

U kan ook onze verdeler Fagard bezoeken te Alt Hoeselt

Of bel ons op+32 56 61 34 39