Houten trappen op maat Landelijke / Cottage

Cottage stijl interieur

Landelijke invloeden en het gebruik van hout en steen zijn sleutelwoorden om een cottage stijl interieur te omschrijven. Deze populaire interieur stijl dankt zijn naam aan de Engelse boerderijen uit de 18e eeuw, waar veel gebruik gemaakt werd van houten plafonds met balken en robuuste meubelen. Dezer dagen is het cottage stijl interieur nog steeds erg geliefd en creëert het rust en eenvoud binnenshuis. Om uw interieur in zijn geheel af te maken is een trap in cottage stijl de ultieme must. Trappen Smet verzorgt deze cottage trappen voor u tot in de puntjes, zodat u naast uw prachtige woonkamer, keuken en verdere leefruimtes ook van een mooie cottage trap kunt genieten.

Landelijke trap

Trappen in cottage of landelijke stijl zijn al jaren erg populair. Met het gebruik van zowel lichte als donkere kleuren wordt er een bijzondere mix vervaardigd en komt de cottage stijl tot leven. Daarnaast wordt er veel met hout gewerkt wat leidt tot een landelijke invloed binnenshuis. Zowel in bestaande woningen als nieuwbouw woningen wordt er vaak gekozen voor een trap passend bij de interieur stijl. Omdat de cottage stijl een veel geziene stijl is, wordt ook de trap hier vaker bij betrokken. Trappen Smet begrijpt dit als geen ander en creëert geheel naar uw wensen de cottage trap passend bij uw huis en stijl. Alles gebeurt op afspraak waarbij alles stap voor stap met u wordt doorgenomen om zo het beste werk bij u af te kunnen leveren.

Trappen Smet

Wanneer u binnenshuis een of meerdere trappen in cottage stijl wilt hebben, kan Trappen Smet deze op bestelling voor u vervaardigen. Wilt u eerst een aantal showmodellen bekijken om de juiste kleur en dergelijke te kunnen bepalen? Dan bent u uiteraard van harte welkom in de showroom van Trappen Smet. Hier vindt u naast diverse showmodellen ook meer informatie betreffende het op maat maken van trappen.

Heeft u reeds een bouwplan en wenst u een offerte op maat?
Offerte aanvragen

Kom ideeën opdoen in onze showroom

100tal houten trappen en deuren in onze showroom

In onze showroom hebben wij verschillende houten trappen en deuren staan. Op deze manier kan u goed zien hoe de houten trap eruit zal zien in uw woning.

In de showroom kunnen we u onze standaard trappen tonen, maar ook houten trappen op maat voorstellen. Een houten trap op maat is interessant wanneer er een kwartdraai in zit of een volledige draai. Houten trappen zijn niet de goedkoopste keuze, maar hout is vlot bewerkbaar en het lichte gewicht zorgt ervoor dat het plaatsen toch nog gunstig zal uitvallen.
Alle mogelijke stijlen van houten trappen en deuren kan u ontdekken in onze showroom. Denkt u hierbij aan strak design, hout gecombineerd met een glazen of metalen leuning, of eerder een volle houten trap voor een landelijke of klassieke stijl, alle mogelijkheden zijn in onze showroom te bezichtigen. Breng ons een bezoek, je kan alle trappen uittesten.

U kan onze showroom steeds vrijblijvend bezoeken. Maar voor een vlotte bediening, is het aangewezen om vooraf even een afspraak te maken.

Openingsuren showroom

Ma - Don | 8.00 tot 12.00 - 13.30 tot 18.00
Vrij | 8.00 tot 12.00 - 13.30 tot 17.00
Za | 9.00 tot 13.00

U kan ook onze verdeler Fagard bezoeken te Alt Hoeselt

Of bel ons op+32 56 61 34 39