Volledig uitgerust atelier voor volmaakte trappen en deuren

Uw trappen en deuren maken wij zelf in ons hoogtechnologische atelier. Dankzij ons moderne machinepark zijn ze áf – tot in de kleinste details. In combinatie met onze expertise willigen wij zo zelfs uw bijzonderste vragen in.

Veilige, duurzame en kwalitatieve productie

In ons atelier – en bij uitbreiding in ons hele bedrijf – staan veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit voorop. Zo garanderen wij u een product dat aan de hoogste standaarden voldoet. Gemaakt door medewerkers die met trots uw product leveren en plaatsen.

Trappen maken: stap voor stap

Voor wij aan uw trap beginnen, brengen we heel wat factoren in kaart. Want naast mooi, moet uw trap natuurlijk comfortabel en vlot begaanbaar zijn. Daarom berekenen wij op voorhand het ideale hellingspercentage en de afmetingen voor een gemakkelijke opstap. Wenst u graag meer info? Bezoek dan onze toonzaal en vraag naar de opties voor úw woonst.

Trappenmaker: een vak apart

In veel standaardwoningen vindt u vandaag kant-en-klare trappen. Bouwt u echter zelf? Dan creëert u speling voor uw trap. Kies dan voor een blikvanger of ga voor een simplistisch maar vernuftig ontwerp met overloop en balustrades.

Zijn er meerdere niveaus in huis, die in elkaar overlopen? Stem dan uw trappen en deuren knap op elkaar af. Trappen Smet biedt u een waaier aan combinatiemogelijkheden. Zo combineert u vlot modern met design, of cottage met klassiek of rustiek.

Steek uw trap in een knap jasje

U vindt beslist uw gading in de materialen: inox, metaal of glas, hout met beuk of eik, rubberwood, … En een mix van diverse materialen? Ja, hoor: alles is mogelijk.

Trappen Smet: trap voor trap

Buiten- of binnentrap, kelder- of zoldertrap, open of zwevende trap: uw droomexemplaar vindt u bij Trappen Smet. Wij bieden trappen en deuren aan particulieren, groothandels en schrijnwerkers tegen eerlijke prijzen. Keer op keer piekfijn afgewerkt en met de beste materialen vervaardigd.

Trappen en deuren voor het leven? Contacteer snel Trappen Smet.