Houten trappen op maat Klassieke en rustieke

Klassiek wordt over het algemeen niet als modern gezien, maar door velen van ons wel als van deze tijd en mooi bevonden. Voor een trap houdt dat in dat we een klassieke trap zowel in een modern interieur als een inrichting uit vroeger tijden terugvinden. Een trap met een klassieke uitstraling is veelal gemaakt van natuurlijke materialen. Met name hout, marmer, steen maar ook smeedijzeren en bronzen elementen zien we erin verwerkt. Niet snel als klassiek te definiëren zijn, maar wel goed in een klassieke trapopgang toe te passen, glazen of zelfs roestvrijstalen elementen.

Gepersonaliseerde maatwerk trap

Trappen Smet werkt al jaren nauw samen met particulieren, schrijnwerkers en projectontwikkelaars. Een nieuwe klassieke trap is voor ons telkens weer een uitdaging die we graag aangaan. Het vinden van de juiste harmonie tussen uw pand, de positie van de trapopgang, het model van de treden, boom en leuning en het basismateriaal van de trap is uw wens en onze taak. Dankzij de gedegen opleidingen die de medewerkers van Trappen Smet genieten op het gebied van architectuur, bouwkunde en vakmanschap en materiaalbewerking weet u zeker dat de klassieke trappen van ons ook echte klassiekers zijn.

De klassieke trap is een tijdloze blikvanger

Vroeger werd, zeker in de huizen van de beter gestelden, veel meer aandacht besteed aan de trap als tegenwoordig. Het zal u ook opgevallen zijn dat klassieke trappen vaak een prominente plaats innemen in de vaak centrale hal. Dat mag ook, net als design trappen zijn klassieke trappen stukjes vakwerk waar de liefde voor het materiaal en het vakmanschap vanaf stralen. Eens stond klassiek voor oubolligheid, tegenwoordig is klassiek en retro weer helemaal van deze tijd en is een klassieke trap een echte eye catcher voor uw tijdloze interieur. Neem nu contact met ons op of kom langs in onze showroom en laat ons u adviseren voor mooie klassieke trap.

Heeft u reeds een bouwplan en wenst u een offerte op maat?
Offerte aanvragen

Kom ideeën opdoen in onze showroom

100tal houten trappen en deuren in onze showroom

In onze showroom hebben wij verschillende houten trappen en deuren staan. Op deze manier kan u goed zien hoe de houten trap eruit zal zien in uw woning.

In de showroom kunnen we u onze standaard trappen tonen, maar ook houten trappen op maat voorstellen. Een houten trap op maat is interessant wanneer er een kwartdraai in zit of een volledige draai. Houten trappen zijn niet de goedkoopste keuze, maar hout is vlot bewerkbaar en het lichte gewicht zorgt ervoor dat het plaatsen toch nog gunstig zal uitvallen.
Alle mogelijke stijlen van houten trappen en deuren kan u ontdekken in onze showroom. Denkt u hierbij aan strak design, hout gecombineerd met een glazen of metalen leuning, of eerder een volle houten trap voor een landelijke of klassieke stijl, alle mogelijkheden zijn in onze showroom te bezichtigen. Breng ons een bezoek, je kan alle trappen uittesten.

U kan onze showroom steeds vrijblijvend bezoeken. Maar voor een vlotte bediening, is het aangewezen om vooraf even een afspraak te maken.

Openingsuren showroom

Ma - Don | 8.00 tot 12.00 - 13.30 tot 18.00
Vrij | 8.00 tot 12.00 - 13.30 tot 17.00
Za | 9.00 tot 13.00

U kan ook onze verdeler Fagard bezoeken te Alt Hoeselt

Of bel ons op+32 56 61 34 39