Houten trappen op maat Hedendaagse

Een hedendaagse trap

Moderne trappen zijn er uiteraard in de meest uiteenlopende soorten. De beste keuze voor uw woning of bedrijfspand hangt af van de mogelijkheden binnen de ruimte, van het interieur en natuurlijk van uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een moderne houten trap met een strak design, als een steektrap, of bijvoorbeeld een moderne trap met een speelse uitstraling, als bijvoorbeeld de wenteltrap. Wat voor moderne trap u ook wenst; Trappen Smet staat graag voor u klaar.

Veelzijdige trappen met een modern uiterlijk

U wilt een trap met een modern vormgegeven uitstraling? Dan heeft Trappen Smet gegarandeerd wat u zoekt. Binnen het ruime assortiment design trappen zijn de meest verschillende modellen te vinden, onder meer de zwevende trappen, de L-trappen, de spiltrappen en de Z-trappen. Uiteraard is dit slechts een greep uit het volledige aanbod. Familiebedrijf Trappen Smet zet zich graag in voor de klant, door maatwerk te leveren die de verwachtingen overtreft. U heeft dan ook meer dan voldoende te kiezen, en zeker niet alleen als het om het model trap gaat. Er is ook een waaier aan kleuren en materialen voor u beschikbaar. Zo kan er altijd een trap geleverd worden die volledig aan uw eisen en persoonlijke wensen voldoet.

Moderne trappen, mooie prijzen

Als ervaren familiebedrijf biedt Trappen Smet altijd de garantie op een hoogwaardige kwaliteit en een optimale duurzaamheid. Design en veiligheid gaan hand in hand, en voor iedere ruimte kan een perfect passende trap worden aangeboden. Kortom, de service is meer dan optimaal. Toch betaalt u altijd een vriendelijke prijs, waardoor u profiteert van een prijs-kwaliteitverhouding die absoluut in uw voordeel ligt. Uiteraard bent u altijd welkom de showroom vrijblijvend te bezoeken en de mogelijkheden op uw gemak te bekijken.

Heeft u reeds een bouwplan en wenst u een offerte op maat?
Offerte aanvragen

Kom ideeën opdoen in onze showroom

100tal houten trappen en deuren in onze showroom

In onze showroom hebben wij verschillende houten trappen en deuren staan. Op deze manier kan u goed zien hoe de houten trap eruit zal zien in uw woning.

In de showroom kunnen we u onze standaard trappen tonen, maar ook houten trappen op maat voorstellen. Een houten trap op maat is interessant wanneer er een kwartdraai in zit of een volledige draai. Houten trappen zijn niet de goedkoopste keuze, maar hout is vlot bewerkbaar en het lichte gewicht zorgt ervoor dat het plaatsen toch nog gunstig zal uitvallen.
Alle mogelijke stijlen van houten trappen en deuren kan u ontdekken in onze showroom. Denkt u hierbij aan strak design, hout gecombineerd met een glazen of metalen leuning, of eerder een volle houten trap voor een landelijke of klassieke stijl, alle mogelijkheden zijn in onze showroom te bezichtigen. Breng ons een bezoek, je kan alle trappen uittesten.

U kan onze showroom steeds vrijblijvend bezoeken. Maar voor een vlotte bediening, is het aangewezen om vooraf even een afspraak te maken.

Openingsuren showroom

Ma - Don | 8.00 tot 12.00 - 13.30 tot 18.00
Vrij | 8.00 tot 12.00 - 13.30 tot 17.00
Za | 9.00 tot 13.00

U kan ook onze verdeler Fagard bezoeken te Alt Hoeselt

Of bel ons op+32 56 61 34 39