Design Houten trappen op maat L-trappen

Ruimtelijke L-trappen

Goed beschouwd is de trap een van de belangrijkere elementen in een woning. Hij verbindt niet alleen de verdiepingen met elkaar, ook het karakter van de woning en de indeling van de kamers worden bepaald door het gebruikte materiaal en de vorm van de trap. De keuze van de vorm van een trap hangt ook af van de beschikbare ruimte in het vertrek waar de trap geplaatst wordt. Zo neemt een L trap meer ruimte in beslag dan een rechte trap of een spiltrap. Een L vormige trap kan zowel een steektrap met een kwart boven-of onderdraai zijn of 2 rechte trappen met een bordes ertussen. De L-vormige bordestrap neemt door het vlakke tussenstuk meer ruimte in beslag dan een gedraaide L-trap.

Duurzame kwaliteit

Zo veel verschillende mensen, zo veel verschillende L trappen. Trappen Smet is al jaren gespecialiseerd in het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van veilige kwaliteitstrappen voor zowel binnen- als buitenshuis. Wij plaatsen zowel standaard trappen als designtrappen met een typische stijl. Heeft u speciale wensen of zelf een ontwerp gemaakt? Onze medewerkers staan u graag bij in het realiseren van uw droomtrap. Met behulp van moderne apparatuur bemeten wij uw nieuwe trap in enkele ogenblikken. Een zwevende trap van glas, een baroktrap met sculpturen of een futuristische inox L trap, Trappen Smet maakt het.

Makkelijk beloopbare L-trap

L trappen hebben als voordeel dat de op- en afstap dicht bij elkaar liggen en het trapgat hierdoor kort kan blijven. Een L trap is ruimer en makkelijker begaanbaar dan een spiltrap. Door de hoek die de L-trap maakt ontstaat er tevens onder de trap een onopvallende opbergruimte die benut kan worden als garderobe of opbergkast. Meer weten over L-trappen? Kom tijdens winkeltijden naar onze showroom of maak een afspraak voor directe service.

Bekijk vooral ook eens onze andere design trappen

Heeft u reeds een bouwplan en wenst u een offerte op maat?
Offerte aanvragen

Kom ideeën opdoen in onze showroom

100tal houten trappen en deuren in onze showroom

In onze showroom hebben wij verschillende houten trappen deuren staan. Op deze manier kan u goed kunt zien hoe de houten trap eruit zal zien in uw woning.

In de showroom kunnen we u onze standaard trappen tonen, maar ook houten trappen op maat voorstellen. Een houten trap op maat is interessant wanneer er een kwartdraai in zit of een volledige draai. Houten trappen zijn niet de goedkoopste keuze, maar hout is vlot bewerkbaar en het lichte gewicht zorgt ervoor dat het plaatsen toch nog gunstig zal uitvallen.
Alle mogelijk stijlen van houten trappen en deuren kan u ontdekken in onze showroom. Denkt u hierbij aan strak design, hout gecombineerd met een glazen of metalen leuning, of eerder een volledige houten trap voor een landelijke of klassieke stijl, alle mogelijkheden zijn in onze showroom te bezichtigen. Breng ons een bezoek, je kan alle trappen uittesten.

U kan onze showroom steeds vrijblijvend bezoeken. Maar voor een vlotte bediening, is het aangewezen om vooraf even een afspraak te maken.

Openingsuren showroom

Ma - Don | 8.00 tot 12.00 - 13.30 tot 18.00
Vrij | 8.00 tot 12.00 - 13.30 tot 17.00
Za | 9.00 tot 13.00

U kan ook onze verdeler Fagard bezoeken te Alt Hoeselt

Of bel ons op+32 56 61 34 39